IT Trend

× Főoldal Hírarchívum Jogi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat
Menü
A Vero lekörözi az Instagramot?

A Vero lekörözi az Instagramot?

Sári Richárd - 2018. 03. 01. 14:56 - A cikk már elavult információkat tartalmazhat.

Megosztás a Facebook-onMegosztás a LinkedIn-enMegosztás a Twitter-enMegosztás a Google+-on

Bizonyára észrevetted, hogy az Instagramos kedvenceid közül többen is próbálgatnak egy új app-ot, a Vero-t.

Az Instagramhoz hasonló app, a Vero jelenleg az első a Közösségi Háló kategóriában az App Store-ban. Az alkotói azt állítják, hogy az app az online megosztást még valóságosabbá teszi. De mégis, mi is az a Vero, és tényleg ez lesz az új Instagram?

Egy jó pontja a Vero-nak, hogy a felhasználók eldönthetik, hogy ki láthatja, és ki nem láthatja a posztjaikat. A követőiket kategorizálhatják is a valódi kapcsolataik alapján (pl.: közeli barátok, barátok, ismerősök). A felhasználók fotók és videók mellett megoszthatnak linkeket, zenéket, könyveket és helyeket is, amiket aztán gyűjteményekbe rendezhetnek.

Hirdetés

A Vero legnagyobb vonzereje, hogy teljesen hirdetésmentes, ami visszaadja az irányítást a használók kezébe. A BBC News szerint a Vero-t eredetileg a milliárdos üzletember, Ayman Hariri készítette 2015-ben, amikor már elege lett a Facebook-ot és Twitter-t elárasztó hirdetésekből.

A Vero hirtelen jött sikere valószínűleg az Intagramra is beáramló rengeteg hirdetésnek köszönhető, mert feltehetőleg végre az Instagram felhasználóknak is elegük lett annyira, hogy készen álljanak a váltásra.

Bár sokan próbálnak váltani, nem megy mindenkinek valami gördülékenyen. Nézzünk csak meg néhány Twitter bejegyzést, amik arról szólnak, hogy nem értik, hogy hogy kell használni, vagy ’Használom a Vero-t, de fogalmam sincs, hogy mit csinálok’; sokan pedig a platform üzemzavaraival küzdenek. Ezen okok miatt csak 2.2 csillagot kapott az ötből az App Store-on. A felhasználók apró hibákra, lassúságra és az app használatának bonyolultságára panaszkodnak.
A Vero lekörözi az Instagramot?Jelenleg a Vero egy ingyenes Applikáció, de annak érdekében, hogy hirdetésmentes is maradjon, a vállalat elkezdi terhelni a felhasználókat adakozási díjjal. A Vero sorsa még a levegőben lóg, nem tudjuk, hogy végül fenn tudja-e tartani az emberek érdekeltségét, de mi izgatottan várjuk a fejleményeket.

A labda most a Vero kezében van, és meg van az esélyük rá, hogy az övék legyen a következő nagy dobás a közösségi-hálóban. Másfelől, az Instagram félhet a Vero-tól, és talán visszaállítják az algoritmusukat olyanra, amilyen eredetileg volt és megvédhetik a címüket a Közösségi háló királyságában.

Okoscímkék:

social

app

vero

instagram

Hirdetés

Ha tetszett, kövessen minket

Ha tetszett a cikk és az elsők között szeretne értesülni a legújabb hírekről, kérjük kövesse Facebook oldalunkat.

HirdetésHasonló cikkek

Felnőttekhez fordulnak a gyerekek a netes zaklatások miatt

Felnőttekhez fordulnak a gyerekek a netes zaklatások miatt

Sok kéretlen szexuális ajánlattal és temérdek álhírrel találkoznak a magyar internetezők, akiknek csaknem a fele élt már át zaklatást a világhálón. Utóbbi miatt egyre több tinédzser fordul segítségért a szüleihez vagy felnőttekhez – derül ki a Microsoft Digital Civility Index elnevezésű kutatásának legfrissebb kiadásából.

2019. 02. 05. 20:32

Jelszóbotrány a Twitter fiókoknál

Jelszóbotrány a Twitter fiókoknál

Ha van Twitter fiókja, cserélje le a jelszavát! És ha máshol használja még ugyanazt a jelszót, akkor ott is cserélje le!

2018. 05. 04. 10:26

Hamarosan az Instagram is letölthetővé teszi a rólunk tárolt adatokat

Hamarosan az Instagram is letölthetővé teszi a rólunk tárolt adatokat

Az Instagram a saját adatösszegző szoftverét írja, mellyel egy csomagban letölthetjük a rólunk tárolt összes adatot.

2018. 04. 11. 22:32

Facebook botrány: Zuckerberg újságban is sajnálja

Facebook botrány: Zuckerberg újságban is sajnálja

Mark Zuckerberg a Facebook CEO-ja több neves újságban feladott egészoldalas hirdetésben sajnálja a történteket és ígér. Jót!

2018. 03. 25. 22:11

HirdetésIdézet

"A számítógép egy adottság, ugyanúgy a környezetünkben van, mint ahogy egy falusi gyereknek a csirkék."

Lovász László

Close button
Oldalunk a jobb felhasználói élmény és a minőségibb szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
A cikkek további olvasásával, illetve ezen ablak bezárásával ezt elfogadja.