IT Trend

× Főoldal Hírarchívum Jogi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat
Menü
Az EPIC Games bemutatta a raytracing koncepcióvideóit

Az EPIC Games bemutatta a raytracing koncepcióvideóit

Sári Richárd - 2018. 03. 25. 13:35 - A cikk már elavult információkat tartalmazhat.

Megosztás a Facebook-onMegosztás a LinkedIn-enMegosztás a Twitter-enMegosztás a Google+-on

Az EPIC ezen a héten mutatta be a San Francisco-i Game Developers Conference-en a "The State of Unreal" bemutatóját (amely sok időt fordított a raytracing technológiákra).

Az EPIC Games már évek óta az élen jár grafikai fejlesztésekben. A motorjaik (az iparág néhány legfontosabb szereplőjével együtt) rutinszerűen a grafikus megoldások határait feszegetik. És természetesen hiba lenne, ha nem használnák ki a raytracing körüli felhajtást, így bemutatták a leglenyűgözőbb koncepcióvideókat, amit valaha láthattunk a valós időben generált grafikák terén. A vállalat tehát rengeteg időt szánt a fejlesztésre, és hogy végre bemutathassa a valós idejű sugárkövetést, motion capture-t és a valós idejű arc animáció feltérképezést.Az első videóban a Star Wars karakter Phasma, egy valós idejű, teljesen sugárkövetéssel készített változatát láthatjuk. Az árnyékolás és a tükröződés csúcsminőségű - ugyanúgy, mint a felvonó zene, de tényleg. Ezt a videót az EPIC partnerségének és az NVIDIA RTX technológiájának felhasználására mutatták be. Ha nem hiszed, hogy ez valós időben jelenhet meg, akkor egy másik videó megmagyarázza, mi történik, és a mélységélesség javításaira összpontosít, amelyet ez a technológia biztosít.A 3D-s modellezés és a motion capture állapotát bemutató koncepciós videó további bizonyítéka a Siren videó, amelyet az EPIC Games fejlesztett ki a Tencent, a Cubic Motion és a 3Lateral együttműködésben. A motion capture, amit láthattunk már korábban is, hihetetlen szintű részletességet produkált; csak gondoljunk a tavalyi Hellblade: Senua's Sacrifice-ra, ami valóban megmutatta milyen rendkívül lenyűgöző és részletes eredményt lehet elérni ezzel a technológiával.Itt egy színfalak mögötti videó is a Siren-ről. (Imádjuk az akcentust.)És végül mindezek közül az én személyes kedvencem. Különös csodálattal tölt el Andy Serkis teljesítménye - ő valóban napjaink egyik legjobb motion capture színésze.Ha megnézzük a következő videót, a 3Lateral és az EPIC Games közötti együttműködés gyümölcsét, ami alatt az Unreal Engine dübörög, próbáljunk meg emlékezni arra, hogy ez csak a motion capture technológián alapul - valójában tisztán láthatjuk a fényképezőgép objektívének szögét. Ha valaha is látni akartad Macbeth-et, amelyet Andy Serkis ad elő egy űrlény bőrébe bújva, akkor sürgősen nézd meg ezt a videót, nem fogsz csalódni.

Hirdetés

Ez egy szép új világ, emberek. Gondoltátok volna, hogy mikor megszereztétek az első Master System videojátékotokat, hogy valaha eljutunk idáig? Az szinte biztos, hogy még korántsem ez a legjobb, amit elérhetünk.

Hirdetés

Ha tetszett, kövessen minket

Ha tetszett a cikk és az elsők között szeretne értesülni a legújabb hírekről, kérjük kövesse Facebook oldalunkat.

HirdetésHasonló cikkek

Egy tanulmány alapján 2022-ig 20 Millió PC játékos fog Konzolra váltani

Egy tanulmány alapján 2022-ig 20 Millió PC játékos fog Konzolra váltani

A Jon Peddie Research a játékostársadalomban végbemenő változásokat vizsgálta egy tanulmányában. PC, Konzol, Streaming?

2019. 04. 28. 19:34

Xbox One játékok PC-n? Hamarosan!

Xbox One játékok PC-n? Hamarosan!

A Microsoft tervei szerint hamarosan PC-n, Windows 10-es operációs rendszeren is futtathatunk Xbox One játékokat.

2019. 03. 02. 16:06

Az Electronic Arts a Command & Conquer feltámasztásán dolgozik

Az Electronic Arts a Command & Conquer feltámasztásán dolgozik

25 évvel a kiadása után feltámasztaná a legendás stratégiai játékot az EA.

2018. 10. 12. 20:29

Codemasters: DiRT Rally 2.0

Codemasters: DiRT Rally 2.0

Trailer érkezett a jövőre megjelenő rally játékhoz.

2018. 09. 28. 17:25

HirdetésIdézet

"Könnyűnek tűnik talán, de napról napra nehezebbnek bizonyul, hogy olyan feladatot eszeljünk ki, amit egy emberi lény gyorsabban tud megoldani, mint a világ összes számítógépe együttvéve."

Randall Munroe

Close button
Oldalunk a jobb felhasználói élmény és a minőségibb szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
A cikkek további olvasásával, illetve ezen ablak bezárásával ezt elfogadja.