IT Trend

× Főoldal Hírarchívum Jogi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat
Menü
Beköltözött a Microsoft is a Millenáris Startup Campusba

Beköltözött a Microsoft is a Millenáris Startup Campusba

Forrás: Microsoft - 2018. 09. 17. 19:19 - A cikk már elavult információkat tartalmazhat.

Megosztás a Facebook-onMegosztás a LinkedIn-enMegosztás a Twitter-enMegosztás a Google+-on

Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb közösségi irodájának „béta” nyitóbulija zajlott szeptember 12-én, az eseménynek a Microsoft volt a főszponzora. Több mint kétszázan voltak kíváncsiak a megnyitón a kiváló résztvevőkkel teleszórt panelbeszélgetésekre, majd az élőzenés műsorra.

Az IVSZ (Szövetség a digitális gazdaságért) és a Millenáris Nonprofit Kft. irányítása alatt létrehozott tér fontos szerepre törekszik a hazai startup világ építésében: bérlőkkel, pezsgő élettel, programokkal és rendezvényekkel kívánja megtölteni a közösségi irodát.

A Millenáris Startup Campus és a hazai technológiai startupok támogatójaként a Microsoft állandó bázissal lesz jelen a startupok új fővárosi fellegvárában. A technológiai óriás kéthetente „fogadóórákon” (Office Hours), havi rendszerességgel pedig kimondottan üzleti fókuszú B2B Sales & Growth Meetupokkal várja az érdeklődőket Budapesten, a Millenáris D épületében.

„Tudjuk, mennyire nehéz feladat egy jó ötlet mellé a megfelelő befektető megtalálása. Ugyanakkor nem elég a sikerhez. Azok a startupok, akik a Microsoft partnereiként képzelik el a piacra lépési stratégiájukat, a következő években a technológia és az értékesítés terén egyaránt személyre szabott támogatást kapnak tőlünk” – jelentette be a Millenáris Startup Campus Beta Launch Party-n Csanak Gabriella, a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatója.

A Microsoft új startup programja elsősorban az üzleti alkalmazásokat fejlesztő startupokra koncentrál, úgy, hogy saját értékesítési hálózatát és tapasztalatait, viszonteladói és kapcsolati hálóját bocsátja a rendelkezésükre. Piacra lépés, értékesítés, növekedés, ezek azok a területek, ahol a Microsoft a technológiai konzultáción túl az un. Office Hours –okon mostantól segíteni tud. A Millenáris Startup Campusba kihelyezett „fogadóóráin” a microsoftos kollégák mellett külső szakértőkhöz, pénzügyekben, jogi területen jártas szakemberekhez, valamint az üzletfejlesztést segítő és kommunikációs trénerekhez is lehet majd kéthetente konzultációra jelentkezni.

Sok startup vagy szoftverfejlesztő cég eljut oda, hogy közepes- vagy nagyvállalatnak értékesítse termékét, azonban valamiért mégsem ütik nyélbe az üzletet. A problémára egy hiánypótló eseménysorozat, az MSC és a Microsoft által közösen szervezett B2B Sales & Growth Meetupok adnak remélhetőleg megoldást, a startupperek havonta vehetnek majd részt, és ezek alkalmával célirányos értékesítési, cégnövekedés-fókuszú előadásokon hallgathatják meg a már a piacon sikeresen bizonyított cégek javaslatait. A rendezvénysorozatot Nigel Stevens, san franciscoi SEO expert, az Organic Growth alapítója indítja be szeptember 27-én.

További információ a várható programokról a MSC facebook oldalán érhető el: https://www.facebook.com/millstartupcampus/

Okoscímkék:

microsoft

Hirdetés

Ha tetszett, kövessen minket

Ha tetszett a cikk és az elsők között szeretne értesülni a legújabb hírekről, kérjük kövesse Facebook oldalunkat.

HirdetésHasonló cikkek

Rajtad áll a jövőd! – Hátránnyal indulók lehetősége a technológia

Rajtad áll a jövőd! – Hátránnyal indulók lehetősége a technológia

Hogyan segíthet a technológia egy csapat hátrányos helyzetű fiatal kreatív ötleteinek megvalósításában? Milyen kitörési lehetőséget jelenthet egy fiatal számára a digitalizáció és a technológia?

2019. 11. 06. 17:43

Digitálisan érett munkavállalókat igényel a magyar gazdaság

Digitálisan érett munkavállalókat igényel a magyar gazdaság

Magyarországon a legkisebb a digitális átalakulásra felkészült vállalatok aránya, ugyanakkor a magyar vállalatok a közeli jövőben jóval több digitálisan képzett munkaerőt igényelnek majd, mint a közép-európai cégek – derül ki az IDC és a Microsoft közös kutatásából.

2019. 11. 06. 17:26

A digitális tudás fejlesztése az egyik legnagyobb érték

A digitális tudás fejlesztése az egyik legnagyobb érték

Gyurós Tibor díjjal ismerték el a HTTP Alapítvány vezetőjét, Sisák Zoltánt.

2019. 09. 25. 15:45

Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljai kerestetnek!

Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljai kerestetnek!

Robotépítés, digitális művészet, mindennapi problémák megoldása, tehetséggondozás – számtalan területen használhatók a digitális világ vívmányai kreatív módon.

2019. 09. 18. 21:12

HirdetésIdézet

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni."

Pablo Picasso

Close button
Oldalunk a jobb felhasználói élmény és a minőségibb szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
A cikkek további olvasásával, illetve ezen ablak bezárásával ezt elfogadja.