IT Trend

× Főoldal Hírarchívum Jogi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat
Menü
Időtálló értékek, jövőbiztos vállalatok

Időtálló értékek, jövőbiztos vállalatok

Forrás: Microsoft - 2019. 05. 09. 18:28 - A cikk már elavult információkat tartalmazhat.

Megosztás a Facebook-onMegosztás a LinkedIn-enMegosztás a Twitter-enMegosztás a Google+-on

Pályázaton keresi a digitális transzformáció éllovasait a Microsoft Magyarország és a HR Best. A kezdeményezés célja, hogy megtalálják az üzleti világban azokat a szervezeteket, amelyek mások számára is példa értékűen valósítják meg a technológiai és az emberi erőforrások együttműködését – és így hoznak létre hosszú távon fenntartható vállalkozásokat, üzleti modelleket.

Future Proof Organisations néven új kategória jelenik meg a HR Best szakmai díjai között. A HR Festet – Magyarország legmeghatározóbb szakmai eseményét – szervező csapat által újonnan alapított HR Best díj a HR minden területén igyekszik kiemelni azokat a megoldásokat, amelyekkel egy cég sikeresebbé, a munka világa pedig jobbá tehető. A jövőbiztos vállalatok számára alapított kategóriát azért támogatja a Microsoft Magyarország, hogy jó példákon keresztül mutathassa be a digitális transzformáció fontosságát. A pályázatok értékelésénél és a díjak odaítélésénél fontos szempont az alapítók meggyőződése: a digitalizáció során a humán faktor figyelembevétele, valamint az ember és a technológia kooperációja a hosszú távú siker alapja.

„A technológiai fejlődés a HR folyamatokat különösen intenzíven érinti, ezen a területen teljes kultúraváltás zajlik jelenleg is. A Microsoftnál célunk a hosszútávon fenntartható vállalat megteremtése. Elsőként alkalmazzuk és implementáljuk az innovációs fejlesztéseket a munkavégzésben, a toborzásban, a továbbképzésben” – mondta el a díj kapcsán Szentpétery Boglárka, a Microsoft HR vezetője.

“A díjjal, a sikeres példák megmutatásával még tovább szeretnénk inspirálni a szakmát. A HR egyre több meghatározó területet fed le egy cég életében – toborzástól, a munkahelyi életen át az innovációig – ezért fontos szempont volt a kategóriák és a zsűri összeállításánál is a menedzsment szemlélet” – indokolja Tóth Gergely, a HR Best társalapítója a díj hat kategóriáját.

Hirdetés

A Future Proof Organisation címet azok a vállalatok nyerhetik el, akik az alapítókkal együtt abban hisznek, hogy a jövő szervezeteit a technológia és az ember kooperációja teszi igazán sikeressé. Ennek szellemében a digitális transzformációt prioritásként kezelik, és tudatosan építik fel az alkalmazott IT-technológiákat, a szervezeti és működési kereteket, az üzleti modelleket, az adatalapú döntéshozatali folyamatokat, a szervezeten belüli oktatást és készségfejlesztést, valamint az agilis szervezeti kultúrát – méghozzá a szervezet minden szintjén.

Ezek a fentebb felsorolt faktorok adják a jövőbiztos vállalatok pályázatának témáit is, amelyek közül akár többet is ismertethetnek a díjra pályázó szervezetek. Nem feltétlenül szükséges már megvalósult változásokkal nevezni, kidolgozott, de még indulás előtt álló, vagy folyamatban lévő transzformációs folyamattal is lehet pályázni.

A díjjal a Microsoft Magyarországnak a példamutatás is a célja, hiszen nemzetgazdasági szempontból fontos, hogy a digitális átalakulás hatékonyan, etikusan és az emberi értékek szem előtt tartásával menjen végbe. A digitalizáció nem választás kérdése, már most a szemünk előtt zajlik: digitalizálódik az oktatás és az egészségügy, az államigazgatás és a gazdaság is. Ahogy a díjazott szervezetek, úgy a Microsoft is tud jó példát mutatni a digitális transzformáció terén: nem csak a saját működésével, de az olyan felhő alapú és mesterséges intelligenciára is építő vállalatirányítási megoldásokkal, mint a Microsoft Dynamics.

A pályázatról további információ ezen a linken érhető el: http://hrbest.hu/

Okoscímkék:

microsoft

Hirdetés

Ha tetszett, kövessen minket

Ha tetszett a cikk és az elsők között szeretne értesülni a legújabb hírekről, kérjük kövesse Facebook oldalunkat.

HirdetésHasonló cikkek

Rajtad áll a jövőd! – Hátránnyal indulók lehetősége a technológia

Rajtad áll a jövőd! – Hátránnyal indulók lehetősége a technológia

Hogyan segíthet a technológia egy csapat hátrányos helyzetű fiatal kreatív ötleteinek megvalósításában? Milyen kitörési lehetőséget jelenthet egy fiatal számára a digitalizáció és a technológia?

2019. 11. 06. 17:43

Digitálisan érett munkavállalókat igényel a magyar gazdaság

Digitálisan érett munkavállalókat igényel a magyar gazdaság

Magyarországon a legkisebb a digitális átalakulásra felkészült vállalatok aránya, ugyanakkor a magyar vállalatok a közeli jövőben jóval több digitálisan képzett munkaerőt igényelnek majd, mint a közép-európai cégek – derül ki az IDC és a Microsoft közös kutatásából.

2019. 11. 06. 17:26

A digitális tudás fejlesztése az egyik legnagyobb érték

A digitális tudás fejlesztése az egyik legnagyobb érték

Gyurós Tibor díjjal ismerték el a HTTP Alapítvány vezetőjét, Sisák Zoltánt.

2019. 09. 25. 15:45

Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljai kerestetnek!

Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljai kerestetnek!

Robotépítés, digitális művészet, mindennapi problémák megoldása, tehetséggondozás – számtalan területen használhatók a digitális világ vívmányai kreatív módon.

2019. 09. 18. 21:12

HirdetésIdézet

"Annak az esélye, hogy a világunk nem csupán egy számítógépes szimuláció, mindössze egy a milliárdhoz."

Elon Musk

Close button
Oldalunk a jobb felhasználói élmény és a minőségibb szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
A cikkek további olvasásával, illetve ezen ablak bezárásával ezt elfogadja.