IT Trend

× Főoldal Hírarchívum Jogi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat
Menü
Team Up! – nagy hazai összefogás kis hazai cégekért

Team Up! – nagy hazai összefogás kis hazai cégekért

Forrás: Microsoft - 2018. 04. 24. 11:51 - A cikk már elavult információkat tartalmazhat.

Megosztás a Facebook-onMegosztás a LinkedIn-enMegosztás a Twitter-enMegosztás a Google+-on

Magyarországi nagyvállalatok nyúlnak a magyarországi startupok hóna alá.

A Team Up! kezdeményezést, amely a startup-ökoszisztéma fejlesztését és az ígéretes projektek nemzetközi sikerre vitelét célozza, a Microsoft egyedülálló szakmai támogatással egészíti ki.

Átfogó szakmai támogatást nyújt a hazai startupoknak az FMCG-, az IT-, a pénzügyi, a média- és az energetikai szektor vezető cégeinek összefogása: a legjobb szakértőkkel léphetnek kapcsolatba, rangos szakmai fórumokon mutathatják be az eredményeiket, valós környezetben készülhetnek fel a megrendelői igények professzionális kielégítésére, a beszerzési-ellátási sztenderdek teljesítésére, sőt a fejlesztéseikhez szükséges kutatási és referenciaháttérhez is hozzájuthatnak.

Hirdetés

A Team Up! Programot – amelynek egyik bevallott célja a startupok kivirágzását ösztönző és támogató környezeti feltételek megteremtése – olyan nevek fémjelzik, mint a Nestlé Hungária, a K&H Csoport, az RTL Magyarország, a Microsoft és az AON Hewitt.
Team Up! – nagy hazai összefogás kis hazai cégekért
A jó ötlet azonban önmagában nem elég, szükség van hozzá egy üzleti koncepcióra és technológiai háttérre is. Ez a legtöbb induló vállalkozást jelentős kihívás elé állítja, ezért a Microsoft számos egyéb módon is támogatja az innovatív projekteket. A kifejezetten ennek a körnek szóló globális programcsomag, a Microsoft for Startups a még csupán az elgondolás fázisánál tartó és a céggé érett próbálkozások számára egyaránt jelentős támogatást nyújt: hozzáférést biztosít a legmodernebb technológiákhoz, a Microsoft értékesítési csatornáihoz és hálózatához, valamint szakértői kapacitásához. A program részeként a vállalat egyedülállóan kedvező, komplex szoftvercsomagot is kínál 10 fő alatti vállalkozásoknak, akik így kedvezményes áron juthatnak hozzá többek között a Windows 10 Enterprise és az Office 365 programokhoz, a vállalat modern ügyfélmenedzsment szolgáltatásaihoz vagy a különböző fejlesztői megoldásokhoz, így forradalmi ötleteiket a legmodernebb IT infrastruktúrára építhetik. Emellett a vállalat minden kedden személyes, szakmai konzultációs lehetőséget is biztosít a hazai fejlesztőknek és startuppereknek a MOSAIK közösség irodában.

A Hiventures Tőkealapkezelő és a Microsoft nemrég bejelentett stratégiai megállapodása pedig nem csupán a technológiai, de az anyagi biztonságot is megteremti a hazai innovátoroknak. A két cég a jó ötletektől a piaci termékig vezető úton navigálja végig a startupokat, hozzásegítve őket a jól működő üzleti koncepcióhoz és a színvonalas technológiai háttérhez, amelyek elérésére egy induló vállalkozásnak másképp nehezen lenne esélye.

Hirdetés

Ha tetszett, kövessen minket

Ha tetszett a cikk és az elsők között szeretne értesülni a legújabb hírekről, kérjük kövesse Facebook oldalunkat.

HirdetésHasonló cikkek

Rajtad áll a jövőd! – Hátránnyal indulók lehetősége a technológia

Rajtad áll a jövőd! – Hátránnyal indulók lehetősége a technológia

Hogyan segíthet a technológia egy csapat hátrányos helyzetű fiatal kreatív ötleteinek megvalósításában? Milyen kitörési lehetőséget jelenthet egy fiatal számára a digitalizáció és a technológia?

2019. 11. 06. 17:43

Digitálisan érett munkavállalókat igényel a magyar gazdaság

Digitálisan érett munkavállalókat igényel a magyar gazdaság

Magyarországon a legkisebb a digitális átalakulásra felkészült vállalatok aránya, ugyanakkor a magyar vállalatok a közeli jövőben jóval több digitálisan képzett munkaerőt igényelnek majd, mint a közép-európai cégek – derül ki az IDC és a Microsoft közös kutatásából.

2019. 11. 06. 17:26

A digitális tudás fejlesztése az egyik legnagyobb érték

A digitális tudás fejlesztése az egyik legnagyobb érték

Gyurós Tibor díjjal ismerték el a HTTP Alapítvány vezetőjét, Sisák Zoltánt.

2019. 09. 25. 15:45

Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljai kerestetnek!

Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljai kerestetnek!

Robotépítés, digitális művészet, mindennapi problémák megoldása, tehetséggondozás – számtalan területen használhatók a digitális világ vívmányai kreatív módon.

2019. 09. 18. 21:12

HirdetésIdézet

"A program futtatása az igazi teszt. Megírod a programot, kipróbálod, és vagy működik, vagy nem."

Bill Gates

Close button
Oldalunk a jobb felhasználói élmény és a minőségibb szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
A cikkek további olvasásával, illetve ezen ablak bezárásával ezt elfogadja.